reklama

SM SPOMLEK szykuje się do obchodów 110 lat istnienia zakładu

Opublikowano:
Autor:

SM SPOMLEK szykuje się do obchodów 110 lat istnienia zakładu - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kultura Spółdzielcza Mleczarnia SPOMLEK obchodzi 110 lat istnienia. w związku z tym organizujemy AKCJĘ ZBIERANIA ARCHIWALNYCH ZDJĘĆ „Mleczna historia”, w którym można  zdobyć bony zakupowe na kwotę 50 zł do zrealizowania w sklepie firmowym w Radzyniu Podlaskim i w Parczewie! - SPOMLEK ma bardzo bogatą historię i przez te lata nieustannego rozwoju firmy mamy bardzo dużo pięknych wspomnień, do których chętnie wracamy. Wspomnienia świetnie utrwalają się na zdjęciach i to właśnie ze zdjęciami związana jest nasza zabawa- zachęcają organizatorzy akcji.  Co należy zrobić? Warunkiem udziału  jest do 24 marca dostarczenie zdjęć (osobiście, pocztą lub przez e- mail) związanych ze Spółdzielczą Mleczarnią i jej otoczeniem z początku istnienia zakładu, aż do lat 90-tych. Chodzi o fotografie zakładu, pracy na zlewniach, maszyn, posiedzeń Rady Nadzorczej, etc. na terenie Radzynia Podlaskiego. Wszystkie osoby zainteresowane  proszone są o przysłanie informacji na Facebookowy profil  lub o kontakt na e-mail: spomlek@spomlek.pl. Regulamin konkursu dostępny na stronie  www.spomlek.pl

Z okazji obchodów 110-lecia firmy SM SPOMLEK  wprowadza na rynek ser - Złoty Radamer w unikatowym opakowaniu typu koperta.

 

- Zanim to jednak nastąpiło przeprowadziliśmy bardzo zaawansowane technologicznie badania na różnych serach, tak zwane ślepe próby smaku. Badani podłączeni do urządzenia podobnego do wykrywacza kłamstw kosztowali różnych serów, widząc tylko ich numerki. Badania potwierdziły, że sery łagodniejsze były wybierane częściej. Radamer od lat cieszy się uznaniem konsumentów, mamy jednak świadomość, że nawet jego najwierniejsi fani kupują również sery łagodniejsze. Idąc tym tropem, chcieliśmy zaoferować konsumentom coś, co jest połączeniem tych dwóch gatunków, pewnego rodzaju hybrydą.Tego jeszcze na rynku po prostu nie ma. Łagodny ser z dziurami, ale o szwajcarskich nutach w smaku - zapowiada Aneta Mostowiec, rzecznik firmy

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE