Teraz
+0°
Główna
Najnowsze
Logowanie
21:00
00:00
--1°
Salmonella i alergeny w żywności
Rzeźnik z salmonellą
Salmonella w tatarze wołowym z Łukowa. GIS wydał ostrzeżenie
Kiełbasa z salmonellą
Salmonella w roladkach maślano - czosnkowych Zjedzenie grozi ...
Mamy serial z salmonellą Ostrzeżenia Głównego Inspektoratu Sa...
Salmonella w mięsie z kurczaka Nie należy spożywać produktów z partii wskazanej w komunikacie, w szczególności bez odpowiedniej obróbki termicznej (...)
Tych hamburgerów nie należy spożywać! W wyniku działań urzędowych Państwowej Inspekcji Sanitarnej w określonej poniżej partii produktu „Hamburger drobiowy classic” marka Morliny, 250 g, wykryto bakterie Salmonella Enteritidis. (...)
Salmonella w tatarze wołowym z ZM Łuków. GIS ostrzega Główny Inspektorat Sanitarny poinformował o wycofaniu tatara wołowego. W surowym produkcie mięsnym wykryto groźną bakterię. Powiatowy Lekarz Weterynarii w Łukowie nakazał natychmiastowe rozpoczęcie procedury wycofania skażonego Salmonellą produktu. (...)
Salmonella na filetach z kurczaka. Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wycofanie jednej partii produktu Świeży filet z piersi kurczaka MAP ze względu na wykrycie obecności bakterii. (...)