Zajęcia, prowadzone w praktycznej formule „krok po kroku”, pozwoliły młodym kucharzom poznać nowe techniki oraz nauczyć się przygotowywać ciasto i krem w sposób gwarantujący idealny efekt. Jak podkreślają organizatorzy, gotowe rurki znikały znacznie szybciej, niż powstawały, co tylko potwierdziło, że warsztaty przypadły uczestnikom do gustu.
reklama
Spotkania kulinarne w GCK to nie tylko nauka, ale także integracja i dobra zabawa, która systematycznie przyciąga kolejne osoby zainteresowane rozwijaniem swoich umiejętności.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.